Als je op zoek bent naar de ideale bank die aan al je wensen voldoet dan is een elementenbank voor jou de oplossing. Met een bank die bestaat uit losse elementen kun je eindeloos variëren en je eigen model samenstellen. Je kunt zelfs als je dat wilt de bank van vorm veranderen als je de huidige opstelling beu bent. De tijd van saaie losse banken is voorbij. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een bank waarbij je kunt kiezen uit losse delen? Dat komt goed uit. We hebben in dit artikel alle voordelen voor je op een rijtje gezet. 

Stel je elementenbank naar wens samen

Als je kiest voor een elementenbank dan kun je zelf bepalen wat voor bank je samenstelt. De bank is opgebouwd uit allemaal losse delen die je aan elkaar kunt schuiven zijn. Er zijn hoekdelen en tussendelen die je onderling kunt combineren. Wil jij een knusse tweepersoons bank met beensteun? Dat kan. Heb je liever een bank waar 4 mensen comfortabel naast elkaar kunnen zitten? Ook dat is geen probleem. Er is voor elke kamer een bank samen te stellen. Zo haal je een bank op maat in huis. Als je wilt kun je variëren met kleuren en materialen om de bank nog unieker te maken. Een lederen hoekdeel match geweldig met een tussendeel van stof. Of andersom.

Met een elementenbank kun je schuiven

Een ander voordeel van een elementenbank is dat je de verschillende onderdelen kunt wisselen. Zo maak je iedere keer een andere bank. En heb je een feestje? Dan schuif je de bank uit elkaar en creëert intieme zithoeken in de hoeken van de kamer zodat je van het midden van de kamer een dansvloer kunt maken. Een bank die bestaat uit delen is voor kinderen een waar speelparadijs. Ook zij kunnen naar hartenlust met de delen schuiven en spectaculaire hutten bouwen. Een groter plezier kun je ze niet doen.

Altijd een passende bank

Een elementenbank past altijd, in elke kamer. Je kunt een enkel deel plaatsen of meerdere delen. Je kunt er ook een hoekbank van maken. Het grote voordeel ten opzichte van een gewone hoekbank is dat je zelf kunt bepalen aan welke kant je de hoek plaatst. Als je ervan houdt om af en toe je kamer anders in te richten is dat erg handig. Je kunt een hele wand vullen met de bank zodat er wel 6 personen kunnen zitten. Met een kliksysteem kun je alle delen naar wens aan elkaar klikken. Niet voor niets wordt een bank die bestaat uit elementen ook wel een modulaire bank genoemd.

Variëren met passende accessoires

Een elementenbank kun je kiezen met pootjes eronder of ervoor kiezen om de bank op de grond te plaatsen. Zo geef je de bank een heel ander gezicht. Met mooie kussens en plaids als decoratie kun je eindeloos variëren. Je kunt elk seizoen een eigen kleur geven als je dat wilt. Zo kleurt je bank mee met het jaargetijde en raak je nooit uitgekeken op de elementen.

 

De voordelen van een elementenbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *