Informatie en documentatie is de key van veel bouwprojecten. Er zijn enorm veel verschillende soorten bestanden die tijdens de projecten nodig zijn. Het beheer van deze bestanden is belangrijk, aangezien kleine foutjes grote gevolgen kunnen hebben. Prostream is een informatiemanagementsysteem wat het beheren van alle benodigde documenten een stuk makkelijker maakt.

Overzichtelijk

Om te beginnen is het overzicht in de applicatie heel eenvoudig. Doordat je labels en tags kunt toevoegen aan documenten, weet het systeem precies bij wat voor project het past. Het slimme systeem kan dan ook informatie koppelen aan nieuwe projecten, waardoor jij effici├źnter kan werken.

Toegang voor iedereen

In de bouw heb je altijd met diverse partijen te maken. Als projectleider moet je ervoor zorgen dat iedereen altijd toegang heeft tot de bestanden die zij nodig hebben. Met Prostream is dit heel eenvoudig. Iedereen heeft toegang tot de bestanden die hij nodig heeft en deze zijn goed beveiligd met een wachtwoord. Hiernaast worden er ook automatisch nieuwe versies van bestanden gemaakt. Op deze manier werkt niemand in oude documenten en kan je zien wie welke aanpassingen heeft gemaakt.

Grote bestanden

Grote bestanden versturen via de mail is verleden tijd, aangezien je via de applicatie eenvoudig grote bestanden kan delen. Het voordeel hierbij is dat je niet direct de bestanden hoeft te downloaden wanneer je deze in wilt zien. Je kan namelijk de documenten previewen, waardoor je inzicht hebt op het document zonder ruimte te verspillen.

Meer over de handige app weten? Neem dan een kijkje op prostream.app

Waarom je Prostream moet gebruiken tijdens jouw bouwprojecten