Diensten

Diensten

Wat kunnen we voor uw doen?

Bouw: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze bouwprocessen efficiënt en soepel verlopen, van concept tot oplevering. Het begrijpen van uw project- en zakelijke behoeften is voor ons van het grootste belang om te bepalen hoe we het beste waarde kunnen toevoegen aan uw projecten.

Projectmanagement: we zijn goed uitgerust om uitgebreide diensten op het gebied van administratie, beoordeling en inbedrijfstelling te bieden in elke fase van uw project. Ongeacht de omvang of locatie, onze projectmanagers zijn altijd ter plaatse om u alle ondersteuning te geven die u nodig heeft.

Ontwerp en bouw: samenwerken met een design-build bouwbedrijf als het onze, garandeert meer verantwoording en controle. Bij SW7 is de ontwerp-bouwervaring ongeëvenaard en dit komt omdat we ons inzetten om de verwachtingen van de klant te overtreffen en project voor project zinvolle relaties te creëren.

We passen duurzame ontwerpconcepten toe in al onze projecten om de uitputting van kritieke hulpbronnen en grondstoffen te minimaliseren en om aantasting van het milieu veroorzaakt door infrastructuur gedurende hun hele levenscyclus te voorkomen.

Onze exploitatie- en onderhoudsstrategieën zijn gericht op het optimaliseren van de levenscyclus van uw bedrijfsmiddelen, van conceptueel ontwerp tot voltooiing en ontmanteling. Het doel is om gebouwde omgevingen te creëren die milieuvriendelijk, veilig en leefbaar zijn.